xpornplease.com pornjk.com porncuze.com porn800.me porn600.me tube300.me tube100.me watchfreepornsex.com

2019 Yılı Banyo Modelleri

Ev dekorasyonunun en önemli parçalarından biri banyodur. Çok zaman geçirmesek de, evimizin yorgunluğumuzu attığımız köşesi olan banyolarda rahatlatıcı bir dekor gereklidir. Banyo dekorasyonunda her yıl ve dönemde farklı farklı tip ve modeller trend olsa da klasik modeller de her zaman önemli bir seçenek olmuştur. Modern ve minimal modeller de her geçen yıl banyo dekorunda önemli bir yere sahip olmaktadır. Banyo dekorasyonlarında, mobilyadan aynaya, duşakabinden fayanslara, dikkat edilmesi gereken birçok küçük ve büyük detay vardır. İşte banyo dekorasyonunda dikkat edilmesi gerekenler;

birevim peşinatsız ev

  • Ferah ve rahatlatıcı renkler tercih edilmeli, mümkün olduğunca koyu renklerden uzak durulmalı
  • Banyonuzun boyutlarına uygun tercih yapılmalı, iyi dekor edilmiş küçük bir banyo, daha büyük bir banyodan çok daha şık ve işlevseldir.
  • Kolay temizlenebilir modeller ve taşlar seçilmelidir.
  • Banyonuzda kullanacağınız mobilyalar yani dolaplar, işlevsel olmalıdır. Banyolarda çok fazla dolap kullanılmadığından tercih edilen dolaplar mümkün olduğunca kullanışlı olmalıdır.

İşte 2019 yılında trend olan banyo modelleri;

Nostaljik tasarımlar

Her alanda yükselen nostaljik tasarımlar, banyo dekorasyonunda da bu senenin gözde modellerinden. Antika aynalar ve mobilyalar ile banyo tasarımında nostaljik modeller çok şık bir görünüşe sahip olabiliyor. Lavabo modellerinde de vintage modeller 2019’un gözdelerinden. Nostaljik bir tasarım ile çok şık bir banyoya sahip olabilirsiniz.

Modern tasarımlar

Modern banyo tasarımları, banyo dekorasyonunda yine en çok tercih edilen modellerden. Asimetrik parçalar ile canlılık ve akıcılığın yakalandığı banyo modelleri, 2019 ve sonrasında da trend olmaya devam edecek. Mobilya ve aksesuarların banyodaki yerlerinin ayarlanmasında da sıkıcılığın önüne geçerek alışılmışın dışında bir tasarım elde edebilirsiniz.

Siyah banyolar

Banyoda koyu renklerden kaçınmanız gerektiğini söylemiştik; ancak modern siyah mutfaklar, banyo dekorunda öne çıkmaya devam ediyor. Siyahın karizması, duvarlardan taban ve tavanlara, kaliteli malzeme ile banyonuza farklılık katabilir. Siyah banyo kullanımında dolap ve aksesuarlar arasındaki renk kullanımı da oldukça önemli. Canlı geçişler sıkıcılığın önüne geçiyor.

Doğal taşlar

Doğal taşların iyileştirici etkisinin insanlar tarafından keşfedilmesi ile son yıllarda özellikle dekorasyonda önemli bir yer tutmaya başladı. Banyoda da özellikle lavabolarda doğal taş kullanımı sıklıkla tercih ediliyor.

birevim
Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

nineteen − 18 =

Güvenlik Sorusu

9 x 3?